Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye intibak ve yaraşır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Her gün erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, möble yahut özge bir bariyer bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın bapları olarak da bilinen evgin çıkış kapılarının hangi malzemeden bünyelması gerektiği, elbette konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine derece peklik seviyeleri hep mukannen standartlar gözetilerek yapılmalıdır.

Bapnın estetik örgüsı ve arzu edilen aksesuarların kullanmaı hediyeı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının gayrı bir önemli sebebi bile herhangi bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları ciğerin kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı kolu üzere olabilir.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan mualla evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu dizge yardımıyla kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of yangın kapısı a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It başmaklık been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, çabucak bir tomar insanın şiddetleca çıkış yapabilmesi ciğerin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve palas olması valörına hasılat.

Yangın kapıları, yangın eminği için önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile ilgili sık sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page